GROW - VOETBALSCHOOL

Groeien, Rijpen, Ontdekken en Worden, kortweg GROW. Zo klinkt de naam van onze voetbalschool. Meisjes en jongens  vanaf 5 jaar krijgen de kans om te proeven van voetbal in combinatie met bewegingsleer en loopcoördinatie in een ontspannen kader.

Ook voetballers met enige ervaring krijgen de kans om onder leiding van onze elite coaches zich verder te ontwikkelen via een gevarieerde en uitdagende oefenstof: techniek, wedstrijdvormen, spelvormen,…

Iedere deelnemer wordt ingedeeld volgens leeftijd en niveau zodat ze binnen de trainingen kunnen doorgroeien op hun eigen tempo.

GROW is in het leven geroepen om voetbal te laten ontdekken in zijn verschillende facetten.  Technische voetbaloefeningen en motorische vaardigheden zijn de rode draad tijdens onze verschillende activiteiten.


Onze GROW werkt officieel samen met K.Beerschot VA. De voetbalschool volgt de visie en opleiding (oefenstof) van de club. Op regelmatige basis komen onze jeugdscouts kijken tijdens onze trainingssessies. De Beerschot-jeugdscouting en technische verantwoordelijken enkel zij beslissen of er een mogelijkheid is tot doorstroming naar Generation XIII de jeugdacademie van K. Beerschot V.A

 

Een deelname aan de GROW - voetbalschool  is geenszins een garantie tot integratie binnen de jeugdopleiding.