Wil je ons project mee sponsoren?

 

Bij GROW kan elk kind groeien en schitteren in voetbal.

In een wereld waar het talent vaak alleen door de lens van exclusiviteit wordt gezien, breekt voetbalschool GROW13 met traditionele normen door elk kind de kans te bieden om te ‘groeien, rijpen, ontdekken en worden’ in de boeiende wereld van voetbal. GROW13, trots onderdeel van de Beerschot Familie, staat voor inclusiviteit, ontwikkeling en passie voor voetbal. Laten we samen ontdekken wat GROW13 zo uniek maakt.

 

Waarom GROW13 uniek is.

Anders dan bij de Beerschot Youth Academy Elite & Provinciale, waar scouting en testdagen de toegangspoort vormen, verwelkomt GROW13 elk kind met open armen. Deze inclusiviteit betekent niet dat we onze banden met de Beerschot Familie negeren. Integendeel, we delen dezelfde waarden, opleidingsvisie en missie, maar met de overtuiging dat elk kind de kans verdient om zijn of haar passie voor voetbal te verkennen en te ontwikkelen.

 

Doorstroming: een pad vol mogelijkheden.

Onze visie op talentontwikkeling is helder: elk kind verdient een kans om te schitteren. Onze scouting cel is constant op zoek naar talenten binnen onze school. Regelmatige bezoeken en de mogelijkheid voor spelers om getest te worden, vormen een brug naar hogere niveaus binnen de Beerschot Familie. Het zien van een GROW-spelertje die uitgroeit tot een 'BEERTJE' of 'RATJE' is een bron van trots en bewijs dat ons systeem werkt.

 

Individuele aandacht: de sleutel tot succes.

Om elk kind de aandacht en begeleiding te geven die het verdient, houden we onze groepen bewust klein. Onze trainingen zijn zorgvuldig gepland op leeftijdscategorie, waardoor we een persoonlijke en doelgerichte aanpak kunnen garanderen. Van U5 tot U12, elke sessie is ontworpen om niet alleen voetbalvaardigheden maar ook teamwork, discipline en plezier te bevorderen.

 

Waarom uw steun essentieel is.

De kern van onze opleiding is het aanbieden van een veelzijdige voetbalervaring - van motorische vaardigheden tot technische oefeningen en wedstrijdsimulaties. Om onze spelers de beste opleiding te bieden, zijn we continu op zoek naar innovatieve trainingshulpmiddelen en -materialen. Dit is waar uw steun een cruciale rol speelt.

 

Onze wensenlijst: samen bouwen aan toekomstige kampioenen zowel op als naast het veld.

Om onze missie voort te zetten en te groeien, hebben we een aantal wish-list items.

  • Geavanceerde trainingsmaterialen voor zowel veld als zaaltrainingen.
  • Technologische hulpmiddelen voor betere spelanalyse en feedback.
  • Ontwikkelingsprogramma’s voor coaches om onze spelers nog beter te begeleiden.
  • Uitbreiding van onze faciliteiten om meer kinderen te kunnen verwelkomen.

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een significant verschil in hoe we onze spelers kunnen ondersteunen, coachen en inspireren.

 

Sluit je aan bij onze missie

GROW13 is meer dan een voetbalschool; het is een gemeenschap waar elk kind, ongeacht achtergrond of vaardigheidsniveau zich ongeremd kan ontwikkelen. Door te investeren in GROW13, investeer je in de toekomst waarin elk kind de kans krijgt om te groeien, te ontdekken om zijn of haar dromen waar te maken.